Yves Vannieuwenhuyssen studeerde in 1988 af als Master TEW aan UFSIA (Universiteit Antwerpen). Hij bouwde een carrière uit in de ICT-wereld in zowel sales- als general management functies. Ook was hij mede oprichter en gedelegeerd bestuurder van een ICT bedrijf. Op dit lange parcours deed hij een uitgebreide en operationele ervaring op in voornamelijk commercieel leidinggevende functies en vervolmaakte hij zich verder aan zowel de Vlerick Business School als aan het Center for Strategy & Leadership.

In 2013 besloot hij om zijn professionele droom te realiseren: fulltime aan de slag gaan als Business Trainer & Coach.

Yves is zaakvoerder van Trivio Academy en verzorgt alle programma’s voor de Trivio klanten.

Lieven Vaernewyck ging na zijn pedagogische opleiding in 1988 van start in sales binnen verschillende multinationals, was internationaal actief en groeide door tot general management. Daarna werkte hij mee aan de succesvolle uitbouw van een KMO in de mediabranche. Hij heeft verschillende management opleidingen genoten (De Baak NL, Vlerick Business School, Center for Selfmanagement) en is gecertificeerd coach.

Lieven heeft veel ervaring met change processen, zowel op organisatorisch- als op leadershipniveau.

Hij is partner bij Trivio Academy en verzorgt alle programma’s voor de Trivio klanten.

Emely Vral studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen (2006) aan de KU Leuven en startte haar loopbaan als Consultant bij Hudson. Daar heeft ze 2 jaar binnen Rekrutering & Selectie gewerkt en 4 jaar binnen Talent Management (HR Strategy, Competency Management, Performance Management, Compensation & Benefits). Daarna maakte Emely de stap naar interne HR-functies om in 2017 te starten als zelfstandig HR Consultant met als doel om bij haar klanten de interne HR-processen te optimaliseren en te ondersteunen, of een bepaald HR-project op te nemen.

Emely blijft zichzelf bijscholen, onder meer bij Vlerick Business School, en is sinds 2019 ook geaccrediteerd Insights Discovery practicioner.

Voor Trivio Academy verzorgt Emely zowel Insights Discovery™ workshops als Time Management en Communicatie opleidingen.

Na zijn studies in 1986, als Master in de nautische wetenschappen en enkele jaren op de lange omvaart, bouwt Tom Steyaert zijn carrière uit bij Multinationals in de facilitaire dienstverlening. Tijdens diverse General management functies en als medevennoot-oprichter van een facilitair industrieel dienstverlener, verwerft hij een uitgebreide ervaring in zowel commerciële, operationele als strategische functies.

Zijn persoonlijke ontwikkeling onderbouwt hij met opleidingen bij De Baak in  Nl, EHSAL, Vlerick professoren..

In 2005 gooit hij het roer nog eens om en begint aan de succesvolle uitbouw van een carrière als Business consultant, trainer en coach.
Hij begeleidt Internationale en lokale klanten in het realiseren van hun ambities en de hierbij gepaard gaande change trajecten.

Tom verzorgt voor Trivio Academy alle programma’s in het Frans, Nederlands en Engels.