Klanten

Getuigenissen

Hier bij Dewaele Vastgoed werken we nu reeds 5 jaar samen met Trivio Academy. We zijn heel enthousiast over de manier waarop alles verloopt: erg vlot en bovendien wordt er voldoende tijd genomen om naar elkaar te luisteren. Zowel Yves als Lieven zijn zeer sterk in de opvolging van de zaken. Trivio Academy vormt eigenlijk een verlengstuk van ons bedrijf. We zien hen als een echte partner, ze zijn enorm geïnteresseerd in de cultuur en hetgeen er leeft in ons bedrijf. Ze kennen ons bedrijf zo goed dat zij perfect kunnen inschatten of werknemers passen binnen de waarden en normen van Dewaele. Ze zijn onze vaste partner voor zowel de commerciële als leadership opleidingen. We zijn verder ook een grote fan van de Insights Discovery™ workshops. Door de handvaten die onze werknemers krijgen in deze trainingen stijgen ze werkelijk boven zichzelf uit. Ook de interne communicatie tussen onze werknemers is gigantisch verbeterd. Deze samenwerking is echt zeer waardevol en zou ik ieder bedrijf kunnen aanraden.

 

Sofie Spriet,
CEO Dewaele

De trainingen van Yves Vannieuwenhuyssen zijn erg goed voorbereid. Het opleidingstraject wordt altijd in samenspraak met ons bedrijf als opdrachtgever voorbereid zodat er telkens een op maat gemaakte en persoonlijke sessie uit volgt. De trainingen van Trivio Academy zijn niet alleen op ons bedrijf toegespitst, maar ook op de doelgroep zelf, de persoonlijke en professionele achtergrond van de deelnemers.

Yves werkt heel enthousiasmerend en motiverend, duidelijk vanuit een eigen doorleefde ervaring, wat een zeer sterk gevoel van authenticiteit en credibiliteit geeft. Dankzij de interactieve en persoonlijke aanpak van de trainingen worden problematieken zodanig aangepakt, dat de goesting en drive om na de sessies de werkpunten te verbeteren echt wel aanwezig zijn. Daarnaast zorgt de kritische follow-up ervoor dat de deelnemers verplicht worden actief te werken aan de in de training behandelde problemen, zonder dat dit als dreigend wordt ervaren. De opleiding houdt je als het ware een kritische spiegel voor, op die manier dat je op een positieve manier getriggerd wordt om je werkpunten te verbeteren. “

Saskia Soete-De Boosere
General Manager Kortrijk XPO

Wij werken regelmatig samen met Trivio Academy en zien Yves Vannieuwenhuyssen ondertussen als ‘trainer aan huis’. Hij is hier frequent aanwezig en traint zowel directie, teamleaders als medewerkers. Hij geeft bij ons een aantal specifieke opleidingen rond vertrouwen, communicatie en het vormen van een sterk team. De grote sterktes van Trivio zijn voor ons dat er enerzijds telkens wordt terug gevallen op een vaste theoretische basis en structuur. De link met Insights Discovery™ is voor ons zeer waardevol aangezien er daar toch vanuit de profielen van de mensen zelf wordt vertrokken. Anderzijds werken we al een lange tijd samen, waardoor Yves het huis en de mensen kent. Hij weet heel veel. Dat is belangrijk voor ons, want daardoor geeft hij waardevolle input en legt hij de juiste linken.

We hebben speciaal met Yves een traject geschreven om binnenshuis te werken aan communicatie, samenwerking en vertrouwen. Dit is succesvol gebleken. Wij nemen al een 3-tal jaar de Great Place to Work-enquêtes af en zien daar het bewijs dat de scores van directie en teamleaders dichter bij elkaar zijn gekomen sinds de opleidingen. Door de samenwerking met Trivio hebben we echt stappen gezet qua samenwerking, vertrouwen en het bouwen van een sterk team.

 

Dries Verhaeghe,
Country Manager Belgium Groep Huyzentruyt

Bij Lybover werken we met heel veel ingenieurs. Éen van de problemen die wij in het verleden ondervonden was dat het menselijke samenwerken vaak werd vergeten. Met Trivio Academy hebben we een partner die het begrip “interpersoonlijke relaties” doet groeien in onze organisatie. Naast de technische kant van de trainingen, begrijpen de medewerkers elkaar beter én hebben ze ook meer begrip naar onze klanten toe. Ze kregen meer zicht op de verschillende soorten types mensen en hoe je op een goede manier met elkaar kan omgaan. Yves brengt dit met veel dynamiek en passie, waardoor iedereen die de opleiding volgt ook enthousiast wordt. Ook mensen die voordien minder geïnteresseerd waren krijgt hij mee in zijn verhaal. We ondervinden een zeer nauw contact met Trivio. Lieven en Yves volgen de klant zeer goed op en bieden veel continuïteit in de begeleiding. Ze zijn erg stipt, goed voorbereid maar toch bieden ze voldoende flexibiliteit. Door Trivio Academy beginnen wij elkaar te begrijpen binnen het bedrijf. We zijn erin geslaagd een groep te kweken waarin iedereen respect en begrip heeft voor elkaar. Een systeem is gegroeid waarbij iedereen elkaar kan waarderen, hoe groot het verschil onderling ook is. Niemand wordt uitgesloten en iedereen hoort erbij. Dat hebben we voor een groot deel te danken aan Trivio Academy. Ook met de grote diversiteit onder de klanten kunnen de werknemers beter omgaan dankzij de opleiding. Wij werken nu efficiënter samen: zowel met elkaar als met onze klanten.

 


Hans Boels,
CEO Lybover


 

Yves Vannieuwenhuyssen pakt deze trainingen super goed aan. Hij werkt erg ‘down to earth’ en stelt iedereen op zijn gemak. We hebben reeds 1 sessie gehad met onze groep, namelijk de Insights Discovery™ workshop. Vooraf waren de werknemers sceptisch over deze workshop. Nadien was iedereen zeer lovend, het was een groot succes. Een grote troef van Trivio Academy is dat Yves zeer toegankelijk, warm en oprecht is. Hij kijkt niet op een uur of een inspanning om het maximale uit de training te halen. Hij doet dit met passie, goesting en enthousiasme. De dag is werkelijk voorbij gevlogen. Deze sessie heeft voor ons een belangrijk sleutelmoment gebleken. Binnenkort plannen we opnieuw een sessie in. We hebben hier zeer veel bijgeleerd. Ook zeer frappant: de headlines die uit de training kwamen waren zo herkenbaar dat het leek alsof je eigen moeder of vader dit geschreven had. We kijken er met een zeer goed gevoel op terug en verheugen ons erop om er een gevolg aan te breien. 

 

Jannick Van Daele,
Kantoordirecteur BNP Paribas Fortis

 

De trainingen van Trivio Academy worden gekenmerkt door de mix tussen een onderbouwde methodiek en een interactieve manier van aanbrengen. Door relevante voorbeelden, toegepast op ons bedrijf specifiek, wordt een zeer duidelijke en vatbare taal gesproken. Hierdoor kan de link tussen theorie en praktische toepassing ook gemakkelijk gelegd worden. Binnen onze KMO, waar er al heel wat vertrouwen was tussen collega’s, leerden wij elkaar op een nog andere manier kennen waardoor interactie nog gemakkelijker wordt en je elkaar nog beter begrijpt.

De uitgebreide voorbereiding van Yves, in samenspraak met ons bedrijf, zorgt ervoor dat er een opleiding op maat gegeven worden en dat alle verwachtingen ingelost worden. Daarnast zorgt het niet-vrijblijvende karakter van de trainingen, door middel van reflectie, voor een garantie op de praktische toepassing van de aangehaalde punten.

Joke Vandepitte
Algemeen Directeur Pittman Seafoods

Voor ons directieteam fungeert Lieven Vaernewyck als een klankbord. Hij helpt bij het traject dat ons bedrijf volgt en staat ons bij in het nemen van beslissingen en het aangaan van uitdagingen. Ons hele team had meteen een goede klik met Lieven omwille van zijn persoonlijkheid en manier van aanpakken.

Door de combinatie van relevante ervaring, een goede voorbereiding en zijn luistervaardigheid, zorgt Lieven voor een sterker team en groot vertrouwen binnen de groep, wat van goudwaarde is. Na elke training, op maat van het bedrijf, krijgen wij als het ware een boost om er opnieuw tegenaan te gaan.

Koen Van Wiemeersch
Zaakvoerder Van Wiemeersch bvba

Lieven Vaernewyck brengt zijn verhaal met hart en ziel, op een gedreven en waardevolle manier. Door het losmaken en ontzenuwen van bepaalde punten, worden heel wat zaken die enigszins gevoelig liggen erg bespreekbaar. Lieven brengt deze moeilijke materie dan ook heel luchtig en aangenaam aan. Na de trainingen van Trivio Academy is het echt voelbaar dat de medewerkers dichter bij elkaar komen te staan en elkaar nog meer begrijpen.

Luc Van Riet
Algemeen Directeur De Blauwe Hond

Zelfs geruime tijd na onze laatste coachingsessie haal ik nog regelmatig shots uit de Trivio Academy cursus. De theoretische “saaiere” materie krijgt altijd een boeiende en praktijkgerichte toepassing. De Insights Discovery™ test was voor mij nieuw, daar had ik het begin het meeste aan. Hoe ik vanuit mezelf mijn positie in het kantoor kon verbeteren was heel tof om te ervaren en gaf me meer rust en minder stress… Voor mij is het sterkste punt van onze coach Yves wel dat hij ons heeft begeleid vanuit de ziel van ons kantoor. De volledige persoonlijke inleving en analyse over hoe we verder kunnen bouwen, daar heb ik veel bewondering voor!

Patricia Van de walle
Zaakvoerder Immo Van de walle

Wij hebben de Communicatie en Insights Discovery™ trainingen van Trivio Academy heel positief ervaren. We stonden ervan versteld hoe goed de persoonsprofielen bij ons aansluiten, en hoe we deze profielen kunnen gebruiken om elkaar nog beter te leren kennen en samen te werken.

Daarnaast verliep de organisatie en communicatie met zowel Lieven als Yves heel vlot. Door de luisterbereidheid van hen beiden werd er bij opmerkingen meteen actie ondernomen om hieraan tegemoet te komen, en voor oplossingen te zorgen.

Mr. Ludo Ockier
Advocaat – vennoot Ockier & Partners Advocaten

“Mijn broer Pieter en ik hebben Yves Vannieuwenhuyssen leren kennen tijdens een open opleiding Time Management en waren meteen overtuigd dat de enthousiaste en praktijkgerichte opleidingen van Trivio Academy een onmiddellijke meerwaarde zouden betekenen voor zowel onszelf als bedrijfsleiders, als voor onze medewerkers.

We hebben het traject opgestart in 2015 en ervaarden al snel de meerwaarde van deze opleidingen in de praktijktoepassingen. Vandaar dat we met Trivio Academy een vervolgtraject uitgetekend hebben voor onze medewerkers met als doel iedereen dezelfde klantgerichte en kwaliteitsvolle manier van werken en communiceren aan te brengen.
De verstaanbare no-nonsense stijl die Yves hanteert, biedt praktische en vooral werkbare tips waarmee ons team aan de slag ging. Door het aanwenden van de aangereikte tools ervaart iedereen aan den lijve de verhoogde effectiviteit die dat oplevert.”

Ilse Vandewiele
Gedelegeerd Bestuurder ERIBO

“Hanssens Telecom is een bedrijf in transformatie: we gaan van het installeren van telefooncentrales naar het integreren van unified communication software. Om die transformatie succesvol te laten verlopen, moeten we op een andere manier gaan denken. We moeten onze klanten oplossingen aanbieden om hun communicatie binnen en buiten het bedrijf te verbeteren. Hiervoor zijn nieuwe tools beschikbaar zoals videoconferencing, gsm-integratie, chat, social media, …

Na een reis naar Montenegro met gemeenschappelijke vrienden, was ik overtuigd van Yves Vannieuwenhuyssens kunnen. Onze verkopers waren de eersten die niet langer producten, maar oplossingen in de markt moesten plaatsen. Yves slaagde erin om op een plezierige manier de verkopers te trainen in de nieuwe manier van werken. Klassiekers zoals een SWOT-analyse worden nu door de verkopers actief gebruikt. Ze hadden deze training van Trivio Academy nodig om nieuwe inzichten te krijgen en bestaande inzichten in de praktijk om te zetten.  De cursus van Trivio Academy is zeer praktisch waardoor de resultaten achteraf gemakkelijk te meten zijn.”

Een tevreden klant,

Philippe Hanssens
Gedelegeerd bestuurder Hanssens Telecom nv

Wat wij appreciëren in de aanpak van Yves is de dynamiek in zijn sessies. Het gaat telkens goed vooruit waardoor je na een dag coaching vertrekt met bijzonder veel bagage. Met een vleugje humor maar steeds to-the-point weet hij de vinger te leggen op onze verbeterpunten. Bovendien speelt Yves gemakkelijk in op specifieke situaties binnen ENTRIO. Indien nodig wordt er wat langer stilgestaan bij een specifiek thema. Of net niet. Met ENTRIO zijn wij daarom ook geëvolueerd van losse trainingen naar een strategisch opleidingstraject.

Veerle Verfaille
Zaakvoerder ENTRIO

“Wij volgen de management training met ons managementteam bij Yves Vannieuwenhuyssen. Ons managementteam bestaat voornamelijk uit experten die vaak niet of zeer weinig zijn opgeleid om als manager/leidinggevende op te treden. Wij hebben een vrij jong team dat nood had aan een aantal managementtools

De trainingen worden op een praktische en onderhoudende manier gegeven in een zeer goed evenwicht met de bijhorende theorie. Yves is een enthousiaste lesgever die heel veel ervaring uit het veld kan voorleggen en het geheel ook overgiet met de nodige humor. Hij neemt je volledig mee in het bad aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen. Hij laat je rechtstreeks in team werken wat het teamgevoel versterkt. Bovendien slaagt hij erin om je inzicht te doen verwerven in je eigen aandachtspunten zonder dat het negatief aanvoelt of te confronterend is en je daardoor ook gemakkelijk de nodige motivatie vindt en enthousiast aan de slag gaat om de aangereikte tools in de praktijk om te zetten.
Een aanrader…!”

Dr. Liesbet Van Eycken
Algemeen Directeur Stichting Kankerregister  

Katia Emmerechts
Financieel en Administratief Directeur Stichting Kankerregister

“Trivio Academy Sales & Management trainingen. Een dynamische aanpak gegeven door een zeer bekwaam en ervaren TEAM, praktijkgericht, met een erg pragmatische en flexibele aanpak, creatief en “plezant” inspelend op de situatie van het moment. Herkenbare situaties worden handig uitgelokt en bespeeld, doorspekt met bruikbare tips, en dit alles gegeven door een zeer gepassioneerde trainer Yves Vannieuwenhuyssen met veel gevoel voor humor. Puur entert(R)ainment! Erg gesmaakt door m’n TEAM en mezelf. We kijken alvast uit naar de volgende cyclus!“

Dirk Denutte,
Managing Director ARG

“Aanvankelijk stonden onze medewerkers wat sceptisch tegenover de cursus die wij besteld hadden op aanraden van een bevriende partner. Na de eerste sessie waren ALLE deelnemers niet alleen overtuigd van het nut van deze trainingen, meer nog, zij waren enthousiast. Met veel genoegen heb ik dan ook mijn medewerkers volledig zien opgaan in de cursus en het beste van zichzelf zien geven. Door het continu focussen op elke deelnemer apart in de groep en telkens elke deelnemer interactie te laten hebben met de volledige groep, wordt iedereen heel erg betrokken in het verhaal. Na de eerste sessie werd unaniem beslist om twee bijkomende sessies bij te bestellen. Nu komt de cursus Time Management er ook nog bij. Wij zijn echt overtuigd dat deze trainingen onze medewerkers beter en sterker maken in hun omgang met ons cliënteel en meer zelfs, dat deze trainingen onze medewerkers sterker maken in hun privéleven. Een aanrader dus. Yves is een echte toptrainer! Volgend jaar komen wij terug.”

Michel De Bisscop
Gedelegeerd Bestuurder Immo BiS NV

“Om door een ex-collega “de les gespeld te krijgen” is natuurlijk niet evident. Toch is Trivio Academy met Yves Vannieuwenhuyssen er schitterend in geslaagd om op een heldere en boeiende manier ons de belangrijkste elementen van het verkoopsproces aan te leren. De theorie wordt duidelijk gemaakt aan de hand van zeer herkenbare oefeningen zowel individueel als in groep. Op die manier wordt er ook een gezellige sfeer gecreërd die de samenwerking tussen medewerkers stimuleert, ook na de training.”

Mike Bauwens
Managing Director Axians Belgium

Via vroegere relaties kwamen we in contact met de Trivio Academy trainingen. Yves kwam overtuigend op bezoek, en Pascal en mezelf (beide bestuurders van XIO, een webbureau van 15 personen) besloten aan de management cursus deel te nemen.
Elke sessie werd en was een succes, niet alleen omwille van de stimulerende en dynamische groepsleden en -interactie, maar ook door de manier van presenteren van Yves, die een goede lijn weet te bewaken tussen geconcentreerd werken en al lachend iets aanbrengen. Sessie na sessie werd het volume aan besproken punten en instrumenten opgebouwd, tot een heel mooi dekkend geheel voor wie aan een of meerdere mensen of een organisatie leiding of richting mag of kan geven.

Specifiek voor XIO was de hele training enerzijds een goede toetssteen voor wat we in de afgelopen jaren al aan bestuurs- en andere instrumenten opbouwden, maar anderzijds ook een heel interessant traject om zaken bij te sturen of nieuwe invalshoeken en motivatie te vinden. Tevens vonden we een grote overlap en bruikbaarheid in ons eigen privé-leven, en passen we voortaan met plezier een aantal zaken ook buiten de werksfeer toe.
Wie de inzet en motivatie heeft om met de training ook iets te doen achteraf, en wie dus over de mogelijkheden binnen zijn eigen organisatie beschikt om een aantal zaken te sturen, kunnen wij absoluut de managementtraining aanraden.

Pascal Noppe en Hendrik De Backer
Bestuurders/Oprichters XIO