Klanten

Getuigenissen

“Mijn broer Pieter en ik hebben Yves Vannieuwenhuyssen leren kennen tijdens een open opleiding Time Management en waren meteen overtuigd dat de enthousiaste en praktijkgerichte opleidingen van Trivio Academy een onmiddellijke meerwaarde zouden betekenen voor zowel onszelf als bedrijfsleiders, als voor onze medewerkers.

We hebben het traject opgestart in 2015 en ervaarden al snel de meerwaarde van deze opleidingen in de praktijktoepassingen. Vandaar dat we met Trivio Academy een vervolgtraject uitgetekend hebben voor onze medewerkers met als doel iedereen dezelfde klantgerichte en kwaliteitsvolle manier van werken en communiceren aan te brengen.
De verstaanbare no-nonsense stijl die Yves hanteert, biedt praktische en vooral werkbare tips waarmee ons team aan de slag ging. Door het aanwenden van de aangereikte tools ervaart iedereen aan den lijve de verhoogde effectiviteit die dat oplevert.”

Ilse Vandewiele
Gedelegeerd Bestuurder ERIBO

“Hanssens Telecom is een bedrijf in transformatie: we gaan van het installeren van telefooncentrales naar het integreren van unified communication software. Om die transformatie succesvol te laten verlopen, moeten we op een andere manier gaan denken. We moeten onze klanten oplossingen aanbieden om hun communicatie binnen en buiten het bedrijf te verbeteren. Hiervoor zijn nieuwe tools beschikbaar zoals videoconferencing, gsm-integratie, chat, social media, …

Na een reis naar Montenegro met gemeenschappelijke vrienden, was ik overtuigd van Yves Vannieuwenhuyssens kunnen. Onze verkopers waren de eersten die niet langer producten, maar oplossingen in de markt moesten plaatsen. Yves slaagde erin om op een plezierige manier de verkopers te trainen in de nieuwe manier van werken. Klassiekers zoals een SWOT-analyse worden nu door de verkopers actief gebruikt. Ze hadden deze training van Trivio Academy nodig om nieuwe inzichten te krijgen en bestaande inzichten in de praktijk om te zetten.  De cursus van Trivio Academy is zeer praktisch waardoor de resultaten achteraf gemakkelijk te meten zijn.”

Een tevreden klant,

Philippe Hanssens
Gedelegeerd bestuurder Hanssens Telecom nv

Wat wij appreciëren in de aanpak van Yves is de dynamiek in zijn sessies. Het gaat telkens goed vooruit waardoor je na een dag coaching vertrekt met bijzonder veel bagage. Met een vleugje humor maar steeds to-the-point weet hij de vinger te leggen op onze verbeterpunten. Bovendien speelt Yves gemakkelijk in op specifieke situaties binnen ENTRIO. Indien nodig wordt er wat langer stilgestaan bij een specifiek thema. Of net niet. Met ENTRIO zijn wij daarom ook geëvolueerd van losse trainingen naar een strategisch opleidingstraject.

Veerle Verfaille – Zaakvoerder

“Wij volgen de management training met ons managementteam bij Yves Vannieuwenhuyssen. Ons managementteam bestaat voornamelijk uit experten die vaak niet of zeer weinig zijn opgeleid om als manager/leidinggevende op te treden. Wij hebben een vrij jong team dat nood had aan een aantal managementtools

De trainingen worden op een praktische en onderhoudende manier gegeven in een zeer goed evenwicht met de bijhorende theorie. Yves is een enthousiaste lesgever die heel veel ervaring uit het veld kan voorleggen en het geheel ook overgiet met de nodige humor. Hij neemt je volledig mee in het bad aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen. Hij laat je rechtstreeks in team werken wat het teamgevoel versterkt. Bovendien slaagt hij erin om je inzicht te doen verwerven in je eigen aandachtspunten zonder dat het negatief aanvoelt of te confronterend is en je daardoor ook gemakkelijk de nodige motivatie vindt en enthousiast aan de slag gaat om de aangereikte tools in de praktijk om te zetten.
Een aanrader…!”

Dr. Liesbet Van Eycken – Algemeen Directeur
Katia Emmerechts – Financieel en Administratief Directeur

“Trivio Academy Sales & Management trainingen. Een dynamische aanpak gegeven door een zeer bekwaam en ervaren TEAM, praktijkgericht, met een erg pragmatische en flexibele aanpak, creatief en “plezant” inspelend op de situatie van het moment. Herkenbare situaties worden handig uitgelokt en bespeeld, doorspekt met bruikbare tips, en dit alles gegeven door een zeer gepassioneerde trainer Yves Vannieuwenhuyssen met veel gevoel voor humor. Puur entert(R)ainment! Erg gesmaakt door m’n TEAM en mezelf. We kijken alvast uit naar de volgende cyclus!“

Dirk Denutte,
Managing Director ARG

“Aanvankelijk stonden onze medewerkers wat sceptisch tegenover de cursus die wij besteld hadden op aanraden van een bevriende partner. Na de eerste sessie waren ALLE deelnemers niet alleen overtuigd van het nut van deze trainingen, meer nog, zij waren enthousiast. Met veel genoegen heb ik dan ook mijn medewerkers volledig zien opgaan in de cursus en het beste van zichzelf zien geven. Door het continu focussen op elke deelnemer apart in de groep en telkens elke deelnemer interactie te laten hebben met de volledige groep, wordt iedereen heel erg betrokken in het verhaal. Na de eerste sessie werd unaniem beslist om twee bijkomende sessies bij te bestellen. Nu komt de cursus Time Management er ook nog bij. Wij zijn echt overtuigd dat deze trainingen onze medewerkers beter en sterker maken in hun omgang met ons cliënteel en meer zelfs, dat deze trainingen onze medewerkers sterker maken in hun privéleven. Een aanrader dus. Yves is een echte toptrainer! Volgend jaar komen wij terug.”

Michel De Bisscop
Gedelegeerd Bestuurder Immo BiS NV

“Om door een ex-collega “de les gespeld te krijgen” is natuurlijk niet evident. Toch is Trivio Academy met Yves Vannieuwenhuyssen er schitterend in geslaagd om op een heldere en boeiende manier ons de belangrijkste elementen van het verkoopsproces aan te leren. De theorie wordt duidelijk gemaakt aan de hand van zeer herkenbare oefeningen zowel individueel als in groep. Op die manier wordt er ook een gezellige sfeer gecreërd die de samenwerking tussen medewerkers stimuleert, ook na de training.”

Mike Bauwens
Managing Director Axians Belgium

Via vroegere relaties kwamen we in contact met de Trivio Academy trainingen. Yves kwam overtuigend op bezoek, en Pascal en mezelf (beide bestuurders van XIO, een webbureau van 15 personen) besloten aan de management cursus deel te nemen.
Elke sessie werd en was een succes, niet alleen omwille van de stimulerende en dynamische groepsleden en -interactie, maar ook door de manier van presenteren van Yves, die een goede lijn weet te bewaken tussen geconcentreerd werken en al lachend iets aanbrengen. Sessie na sessie werd het volume aan besproken punten en instrumenten opgebouwd, tot een heel mooi dekkend geheel voor wie aan een of meerdere mensen of een organisatie leiding of richting mag of kan geven.

Specifiek voor XIO was de hele training enerzijds een goede toetssteen voor wat we in de afgelopen jaren al aan bestuurs- en andere instrumenten opbouwden, maar anderzijds ook een heel interessant traject om zaken bij te sturen of nieuwe invalshoeken en motivatie te vinden. Tevens vonden we een grote overlap en bruikbaarheid in ons eigen privé-leven, en passen we voortaan met plezier een aantal zaken ook buiten de werksfeer toe.
Wie de inzet en motivatie heeft om met de training ook iets te doen achteraf, en wie dus over de mogelijkheden binnen zijn eigen organisatie beschikt om een aantal zaken te sturen, kunnen wij absoluut de managementtraining aanraden.

Pascal Noppe en Hendrik De Backer
Bestuurders/Oprichters XIO